Ondersteuning bij leven met en na kanker | Patiëntenorganisatie Hematon
Ondersteuning bij leven met en na kanker | Patiëntenorganisatie Hematon

Webinar Als je partner kanker heeft

Thema

Vangnet, praatpaal en boksbal: als je partner, of iemand in je naaste omgeving, kanker krijgt of heeft, ben je het allemaal. Je dierbare is soms helemaal uit het veld geslagen. Er komt meer werk op jouw schouders terecht en soms moet je hem of haar ook emotioneel steunen.

Hoe geef je steun aan je dierbare als die ziek wordt en behandelingen krijgt? Wat zijn valkuilen? En waar kun je naartoe met je eigen zorgen?

Hematon houdt over dit onderwerp op 12 juli 2024 om 16.00 uur het webinar Als je partner kanker heeft. De spreker is Judith Prins, klinisch psycholoog en hoogleraar Medische Psychologie bij het Radboudumc. Paula Giezeman praat als ervaringsdeskundige in de studio mee.

Heb je vragen die je graag aan een van de sprekers wilt stellen? Stuur die vóór 28 juni naar webinarvragen@hematon.nl Tijdens het webinar zullen we alle binnengekomen vragen zo volledig mogelijk beantwoorden.

Beeld Alexandra Koch

Partners

Na de diagnose verandert het leven volledig. Niet alleen voor de patiënt maar ook voor jou als partner. Er moeten allerlei praktische dingen geregeld worden. Zo zijn veranderingen in de taakverdeling onvermijdelijk.

Datum

Starttijd - eindtijd

16:00 - 17:00

Ook interessant