Webinar Kanker en werk

Thema

Kanker en werk

Werk is misschien niet het eerste waar je aan denkt, als je hoort dat je kanker hebt. Maar vaak wel het tweede, of het derde. Want wat betekenen de ziekte en behandeling voor jouw baan of bedrijf? Kun je gewoon doorwerken? Wat kun je zelf doen, en wat mag je van jouw werkgever verwachten? Wat betekent het voor je inkomen? Kan ik na mijn behandeling weer snel aan de slag, of is dat niet verstandig? Werken tijdens en na de ziekte roept veel vragen op.
Die vragen – en nog veel meer – komen aan de orde in het webinar Kanker en werk, op vrijdag 30 juli om 16.00 uur. Sprekers zijn Jan Roelevink, belangenbehartiger op het gebied van Kanker en werk voor Hematon en Cobi Oostveen, bedrijfsarts consulent oncologie.

Programma

16.00 uur

Aanvang
Inleiding door presentator
Lezing door Jan Roelevink, belangenbehartiger op het gebied van Kanker en werk voor Hematon en Cobi Oostveen, bedrijfsarts consulent oncologie

16.30 uur Behandelen van vragen die vooraf zijn verzameld en vragen die tijdens het webinar worden gesteld o.l.v. de presentator
17.00 uur Afsluiting


Heb je vooraf vragen die je graag door Jan en Cobi beantwoord ziet tijdens het webinar? Stuur ze dan voor 16 juli naar webinarvragen@hematon.nl.

Inschrijving voor dit webinar kan door op onderstaande button te klikken.

Datum

Starttijd - eindtijd

16.00 - 17.00 uur

Sprekers

  • Cobi Oostveen
  • Jan Roelevink

Ook interessant