Ondersteuning bij leven met en na kanker | Patiëntenorganisatie Hematon
Ondersteuning bij leven met en na kanker | Patiëntenorganisatie Hematon

Webinar Palliatieve Zorg

Thema

Als er geen behandeling meer mogelijk is die gericht is op genezing, zit je in de palliatieve fase van je ziekte. Je krijgt dan palliatieve zorg. Hoeveel weken, maanden of jaren die fase duurt, verschilt van persoon tot persoon.

Palliatieve zorg is hulp, zorg en begeleiding voor jou en je naasten. Het is de bedoeling dat je door deze zorg deze periode zo goed mogelijk beleeft en nog kunt doen wat je belangrijk vindt.

Hematon houdt op 5 juli om 16.00 uur over dit onderwerp het webinar Palliatieve zorg met de sprekers Larissa Exalto (Stichting Palliatieve Zorg Nederland) en Christine Weenink (ex-huisarts en ervaringsdeskundige).

Hoe maak je die laatste periode van je leven zinvol? Wat zijn belangrijke keuzes om over na te denken? Welke zorg en ondersteuning is er beschikbaar voor jou en je naasten en waar vind je die? De sprekers gaan op deze vragen in. Ook kun je je eigen vragen stellen tijdens het webinar.

Hoe kan ik me aanmelden voor dit Hematon-webinar?

  • Meld je via de onderstaande button aan voor het webinar.
  • Voordat de uitzending start, krijg je een link. Klik deze aan en je kunt het webinar live bekijken.
  • Via een chat kun je direct vragen stellen aan de sprekers.
  • Kun je niet op de dag van het webinar? Schrijf je dan toch in, want dan krijg je een terugkijk-link opgestuurd.

Heb je vragen die je graag aan een van de sprekers wilt stellen? Stuur die vóór vrijdag 21 juni naar webinarvragen@hematon.nl. Tijdens het webinar zullen we alle binnengekomen vragen zo volledig mogelijk beantwoorden.

Beeld Alexandra Koch

Datum

Starttijd - eindtijd

16.00 uur - 17.00 uur

Locatie

Online

Ook interessant