13 september 2014 - Hematon Lymfklierkankerdag

Verslagen

De Hematon Lymfklierkankerdag werd door de bezoekers met een 8.6 gewaardeerd. En dat gemeten over een aantal onderwerpen! De werkgroep Hematon Lymfklierkankerdag kan dus terugzien op een goed geslaagde dag. Niet alleen wat betreft het cijfer, maar ook qua sfeer en beleving.

Nieuw was de inleiding 'Patiënt, weet je wie je bent' die in plaats kwam van de ledenvergadering, die bij het jaarcongres van de LVN een 'must' was. De overige inleidingen 's morgens en de workshops en activiteiten 's middags stonden garant voor informatie en herkenning. Kortom, een afwisselend programma dat nog werd ondersteund door een uitgebreide infomarkt.

Verder was er voldoende tijd voor lotgenotencontact. Leuk was ook het sfeervolle, muzikale optreden van Janna van der Veen en Sietze Bouma, die samen het duo Madera vormen.

Een speciaal woord van dank voor de vrijwilligers: mede dankzij hun inzet en betrokkenheid was de Hematon Lymfklierkankerdag een prima dag! En ja, volgend jaar wordt er weer een Hematon Lymfklierkankerdag georganiseerd!

 

Meest gelezen

Meest recente artikelen