Commissie Belangenbehartiging zoekt nieuwe leden

Hematon Nieuws

De commissie Belangenbehartiging van Hematon breidt haar aandachtsgebieden uit. We hebben dringend behoefte aan betrokken en enthousiaste mensen die een bijdrage willen leveren aan het realiseren van de doelstellingen van Hematon.

De commissie heeft als kerntaken behartiging van patiëntbelangen en innovatie. Denk aan thema's als kwaliteit van zorg vanuit het patiëntperspectief; kanker en werk; integrale zorg en onderzoek. Commissieleden zijn verantwoordelijk voor bepaalde aandachtsgebieden, werken met elkaar samen en onderhouden contacten met (ex-)patiënten en professionals op het gebied van de oncologische hematologische zorg.

Als commissielid bezoek je onder meer andere ziekenhuizen, doe je mee met de beoordeling van behandelrichtlijnen, neem je deel aan wetenschappelijk onderzoek, werk je samen met andere kankerpatiëntenorganisaties en draag je bij aan de ontwikkeling van een wetenschapsagenda op basis van behoeften van patiënten. Congresbezoeken en bijscholing juichen we toe. De commissie bestaat momenteel uit negen leden en vergadert één keer per maand in Utrecht.

Meer weten of solliciteren?

Beeld: Geralt

Meest gelezen

Meest recente artikelen