Commissie Communicatie zoekt nieuwe leden

Beeld Ryan McGuire Hematon Nieuws

Een goed geïnformeerde patiënt kan meer regie houden over zijn leven. Beter meewerken aan de behandelingen en iets gemakkelijker omgaan met de gevolgen van ziekte en behandeling. Dat heeft de commissie Communicatie van Hematon voortdurend in het achterhoofd bij haar werk. Jij ook? Dan is de commissie op zoek naar jou!

De commissie Communicatie is verantwoordelijk voor het communicatiebeleid van Hematon en de uitvoering daarvan. We zorgen onder meer voor de website, het magazine, folders en brochures, nieuwsbrieven en voor de presentatie van Hematon op sociale media en beurzen. Daarnaast verzorgt de commissie promotiemateriaal en uitnodigingen voor informatie- en lotgenotenbijeenkomsten.

We zoeken iemand die zich in kan leven in onze doelgroepen en meedenkt in het vertalen van informatiebehoeften naar communicatiemiddelen. Het zou mooi zijn als je specifieke kennis van of interesse in een van de volgende gebieden hebt: redactie, online communicatie, audiovisuele communicatie, social media of drukwerkbegeleiding. En als je gemakkelijk schakelt van 'meedenken’ naar ‘meewerken’. Het gaat om een vrijwillige functie. Hoeveel tijd je er precies in steekt, is aan jou. Maar het zou mooi zijn als je minstens vier uur per week beschikbaar bent.

Lees voor meer informatie of om te solliciteren de volledige vacaturetekst.

Meest gelezen

Meest recente artikelen