Deelnemers gezocht voor het testen van CMyLife-apps

Beeld: CMylife Leukemie

Het CMyLife-team zoekt  CML-patiënten  die het online platform CMylife  en de apps die daarbij horen, zes tot negen maanden willen testen. CMyLife is ontwikkeld door het Radboudumc, samen met  CML-patiënten, Hematon  en zorgverleners. Het wil je meer regie geven over ziekte en behandeling.

CMyLife gaat onder andere werken met twee ondersteunende apps: een  medicatieapp  (Medapp) en een richtlijnapp.  De test is bedoeld om inzicht te krijgen in het gebruik: wat vind je prettig en wat kan er beter?  

Voor wie?
Je kunt als  CML-patiënt  meedoen als je nog steeds het  eerst voorgeschreven medicijn tegen CML gebruikt. Als je bent gewisseld van medicatie in verband met bijwerkingen van het eerste middel, dan kun je ook deelnemen. Wanneer je van medicijn bent gewisseld omdat het vorige middel onvoldoende werkte, dan kun je helaas niet meedoen. 

Vragenlijst 
Wil je niet meedoen met het testen van de apps, maar wel een  vragenlijst invullen over de huidige informatievoorziening rondom CML, jouw ervaringen met de zorg en je kwaliteit van leven met CML, dan is het CMyLife-team daar ook blij mee! 

Aanmelden  of meer informatie?  
Wil je de vragenlijst  invullen, meedoen aan  de test  of liever eerst uitgebreide informatie ontvangen,  stuur dan een mail naar  Britt Klein Middelink van het Radboudumc.

Meest gelezen

Meest recente artikelen