Hematon Magazine 18: 'Uitgerekend ik'

Hematon Nieuws

'Ergens was ik blij dat ik dit hodgkinlymfoom had. Ik ben meteen mijn overlevingskansen gaan berekenen.' Wetenschapper Avinash Dinmohamed kreeg een van de kankersoorten die hij bij het Integraal Kankercentrum Nederland onderzocht. Lees zijn verhaal in Hematon Magazine 19, dit weekend op je deurmat.

Bart van Eldert schreef samen met Danielle Pinedo het prachtige Beter worden is niet voor watjes. In dit nummer vertelt hij op welke bijzondere manier hij in het leven staat. 'Ik laat de schoonheid naar me toekomen.' En er staat nog een schrijver in het blad, Rudie Jansen. Al tekende hij zijn ervaringsverhaal vooral voor zichzelf op. Monique Begthel vertelt over het bijna onmogelijke dat haar overkwam: jaren na haar behandelingen tegen multipel myeloom bleek ze zwanger. 

Herinner je je nog dat weekend in augustus, toen iedereen met spanning de verrichtingen van Maarten van der Weijden volgde, die in borstcrawl langs de Friese steden zwom? Anke Verweijen beleefde de tocht vanuit Maartens inner circle. Voor Hematon Magazine maakte ze een fotodagboek. Lees ook de Update over de ziekte van Waldenström, bekijk wat e-health voor je kan betekenen en wat de twee gezichten van straling zijn. Verder: welke dokters kom je allemaal tegen die zich bezighouden met jouw ziekte en jouw werk? 

Wil je Hematon Magazine ook voortaan viermaal per jaar in de bus? Word dan lid van Hematon. Dat ben je al voor € 25,- per jaar

Meest gelezen

Meest recente artikelen