Hematon zoekt social-mediakenner en verslaggevers

Hematon Nieuws

De commissie Communicatie van Hematon is ambitieus en wil haar werkzaamheden uitbreiden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega's: een commissielid met aandachtsgebied sociale media en verslaggevers voor bijeenkomsten en congressen.

Social media

Hematon is actief op Facebook, Twitter en LinkedIn. We plaatsen wekelijks (nieuws)berichten op onze website die we delen op Twitter, op de Communitypagina en in de besloten groepen van Facebook. We gebruiken de besloten facebookgroepen ook voor lotgenotencontact. LinkedIn gebruiken we onder meer voor de werving van vrijwilligers.

Maar zetten we de sociale media wel effectief in? Is er meer mogelijk of is uitbreiding naar andere kanalen nodig? Kunnen we de interesse voor Hematon vergroten? We zoeken iemand die onze expert wil zijn op het gebied van social media en die het antwoord weet of wil zoeken naar het antwoord op deze vragen. Iemand die bovendien de antwoorden kan vertalen naar concrete plannen. Meer informatie en hoe je je kunt aanmelden lees je in de vacatureomschrijving Lid commissie Communicatie met aandachtsgebied sociale media

Verslaggeving bijeenkomsten en congressen

Hematon organiseert landelijke en regionale informatieve bijeenkomsten. Gastsprekers zoals artsen, verpleegkundig specialisten en andere deskundigen geven tijdens deze bijeenkomsten (medische) informatie of workshops aan onze doelgroep. We willen graag een breed publiek bereiken en daarom plaatsen we korte verslagen op onze website van deze bijeenkomsten. We zoeken mensen die het leuk vinden om deze bijeenkomst te bezoeken en verslagen voor ons te maken. We houden rekening met je woonplaats, zodat je niet te ver hoeft te reizen naar de bijeenkomsten. Meer informatie, ook over aanmelden, lees je in de vacatureomschrijving Verslaggever bijeenkomsten en congressen.

Overigens hoef je als verslaggever geen lid te zijn van de commissie Communicatie. Voor de eerste functie geldt dat wel.

Meest gelezen

Meest recente artikelen