Inschrijven webinars indolent non-hodgkinlymfoom en multipel myeloom

Beeld Alexandra Koch Voor meerdere ziektes relevant

Je kunt je nu inschrijven voor het webinar van 4 december over indolent non-hodgkinlymfoom en dat van 11 december over multipel myeloom.

4 december, 16.00 – 17.00 uur, indolent non-hodgkinlymfoom

Wat gebeurt er met de cellen in je lichaam als je indolent non-hodgkinlymfoom hebt? Wat zijn de symptomen en welke onderzoeken worden er ingezet? Waarom wordt de ziekte vaak niet meteen behandeld en hoe veilig is een wait-and-seebeleid? Wat is op dit moment de standaardbehandeling en welke nieuwe ontwikkelingen zijn er? Deze en nog veel meer vragen beantwoordt hoogleraar hematologie Marie José Kersten van het Amsterdam UMC.
Schrijf je nu in!

11 december, 11.45 – 12.45 uur, multipel myeloom

Wat gebeurt er met de cellen in je lichaam als je multipel myeloom hebt? Wat zijn de symptomen en welke onderzoeken worden er ingezet? Wat is op dit moment de standaardbehandeling en welke nieuwe ontwikkelingen zijn er? Gaat CAR-T-celtherapie een rol in de behandeling spelen? Deze en nog veel meer vragen beantwoordt hoogleraar hematologie Sonja Zweegman van het Amsterdam UMC.
Schrijf je nu in!

Heb je vragen over indolent non-hodgkinlymfoom of multipel myeloom die je graag beantwoord wil zien tijdens de webinars? Stuur een mail naar webinar@hematon.nl. De sprekers zullen dan proberen deze vragen te beantwoorden tijdens hun webinar. 

Meest gelezen

Meest recente artikelen