Loop de Nijmeegse Vierdaagse mee voor Matchis

Loop je mee met de Nijmeegse Vierdaagse en wil je dat met een extra goed gevoel én uitstekende verzorging doen? Meld je dan aan als Matchis-loper en ondersteun het werven en registreren van stamceldonoren.

Matchis heeft al jaren een succesvol sponsoraanbod voor Vierdaagselopers. Werf je minimaal € 70,- voor Matchis, dan word je als loper helemaal in de watten gelegd. Je krijgt allereerst een goodiebag met herkenbare t-shirts, stevige regencape of pet en kortingsacties bij diverse bedrijven. Ook biedt Matchis een dagelijkse verzorgingspost met koffie, thee, soep, water, versnapering, blarenprikkers en masseurs. En je krijgt ook nog een uitnodiging voor een gezellige borrel na de 4-daagse. Breng je meer dan € 100,- in, dan zorgt Matchis ook nog voor een passend aandenken. Met de opbrengst van vorig jaar konden maar liefst 1041 nieuwe donoren ingeschreven worden.

Matchis is een non-profitorganisatie die zorgt voor werving, registratie, selectie en begeleiding van stamceldonoren. Hoe meer geregistreerde donoren er zijn, hoe groter de kans dat er voor elke patiënt een geschikte donor is. Matchis zoekt voor patiënten die behandeld worden in Nederland een match in het wereldwijde bestand. Daarnaast coördineert en begeleidt zij donoren gedurende het hele proces van stamceldonatie. Aanmelden? Dat kan via de sponsorpagina op de website van de Vierdaagse. Mail je liever? Dat kan ook: margot.vandenakker@matchis.nl.

Beeld: Matchis

Meest gelezen

Meest recente artikelen