Loop de Vierdaagse voor Matchis

Beeld: Frankwin Peters Voor alle ziektes relevant

Heb jij een startbewijs voor de Nijmeegse Vierdaagse en zie je het wel zitten om daarmee een heel goed doel te steunen? Loop mee voor Matchis en ervaar de goede ondersteuning in de voorbereiding én onderweg. 

Matchis zorgt ervoor dat patiënten die een stamceltransplantatie nodig hebben zo snel mogelijk de best passende donor krijgen. De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te registeren.
Dit jaar organiseert Matchis alweer voor de twaalfde keer haar sponsoractie rond de Nijmeegse Vierdaagse. Lukt het jou om € 100,- aan sponsorgeld bij elkaar te krijgen? Dan kun je elke dag van de Vierdaagse gebruik maken van twee Matchis-verzorgingsposten, of je nu de 30, 40 of 50 kilometer loopt. Je vindt bij de kleine post water, fruit en andere versnaperingen. Plus natuurlijk een warm welkom. Bij de grote verzorgingspost is er ook soep en zijn er blarenprikkers en masseurs aanwezig om jouw weer zo fris mogelijk op weg te helpen.

Informatie en tips
Doe je mee voor Matchis, dan kun je op de websites Sterk voor Matchis of De Vierdaagse Sponsorloop jouw eigen actiepagina aanmaken om jouw sponsoractie te promoten. Matchis biedt je tips en hulpmiddelen aan om meer sponsoren te werven. Begin juni ben je welkom op de altijd goed bezochte informatieavond, waaraan een ex-patiënt en een donor meewerken. Daar leer je meer over het werk van Matchis, en krijg je trainingstips en voedingstips om gezond de eindstreep te halen. Ook biedt Matchis je een goodiebag aan, waarin je onder andere een T-shirt vindt en een regencape of een pet. Na de Vierdaagse organiseert Matchis een gezellige borrel om samen terug te blikken op weer een geslaagde sponsorloop.

Aanmelden
Aanmelden om mee te doen voor Matchis kan via de site van de  Vierdaagse sponsorloop  en via  Sterk voor Matchis.  Daar vind je ook meer praktische informatie. Heb je andere vragen, of wil je op een andere manier sponsors werven? Mail dan naar  margot.vandenakker@matchis.nl.

Meest gelezen

Meest recente artikelen