Meebouwen aan Hematons Kennisbank?

Beeld Pexels Hematon Nieuws

Hematon is bezig met de ontwikkeling van een online Kennisbank. Binnen deze Kennisbank is informatie en kennis over hemato-oncologische onderwerpen van binnen en buiten Hematon gebundeld en opgeslagen. 

Dat gebeurt in een aantal domeinen. Zo'n domein kan een van de hemato-oncologische aandoeningen zijn, maar ook een thema als Late Effecten of Kanker en werk. 

Domeinbeheerder 
Om de ontwikkeling van de Kennisbank weer een stap verder te brengen is Hematon op zoek naar vrijwillige domeinbeheerders en Kennisbankbeheerders. Als domeinbeheerder bijt je je vast in jouw domein. Je zoekt binnen en buiten Hematon naar informatie en zorgt dat de info in de Kennisbank actueel en zo volledig mogelijk is. Je weet wat er speelt en houdt de literatuur over jouw domein bij. 

Kennisbankbeheerder
Ook is de werkgroep Kennisbank op zoek naar een of twee kennisbankbeheerders, die mee willen werken aan het beheer van de totale Kennisbank. Het zou mooi zijn als je een medische achtergrond hebt. 

Wat biedt Hematon jou? 
We  werken je in,  bieden je begeleiding en scholing, en organiseren informatieve bijeenkomsten waar je andere vrijwilligers ontmoet. We vergoeden je onkosten op declaratiebasis.  

Lijkt het je wat? 
Mail de voorzitter van de werkgroep Kennisnet Fred Lindhout, fred.lindhout@hematon.nl. Als er een aantal aanmeldingen is, organiseert hij een bijeenkomst om een en ander nader uit te leggen en om verdere vragen te beantwoorden. 

 

Meest recente artikelen