Meevaren op een echte mijnenveger!

Hematon Nieuws

Let op: gewijzigde datum en plaats van afvaart!

Ben je ongeveer tussen de 16 en 19 jaar en heeft een van je ouders lymfklierkanker, leukemie, multipel myeloom of de ziekte van Waldenström? En vind je het leuk om een dagje met een mijnenveger (!) op pad te gaan met jongeren in dezelfde situatie? 

Dan nodigt de Stichting Vaarkracht je van harte uit. In samenwerking met Hematon organiseert deze stichting een vaartocht met de mijnenveger MAHU M880. Speciaal voor jongeren van wie een ouder kanker heeft. Onderweg kun je ervaringen uitwisselen, maar dat hoeft niet. Je kunt ook gewoon genieten van zoiets bijzonders als varen op een mijnenveger. 

Pampus
De boot vertrekt op zaterdag 29 juni vanuit Amsterdam Noord (NDSM-pier). Dat zou oorspronkelijk op 23 juni vanuit Huizen (NH) zijn, maar daar kan het schip op dat moment niet terecht. De ontvangst is tussen 10.30 - 11.00 uur. Daarna gaan de trossen los. De MAHU vaart dan door de Oranje sluizen naar het Markermeer en via een rondje fort Pampus weer terug. Om 16.00 uur komt de boot weer aan. Onderweg krijg je een koffietafel, lunch, hapje en drankje.
Het mooie is: het kost je… niets. Je moet je alleen even aanmelden via de site van vaarkracht.nl.

Meest gelezen

Meest recente artikelen