Nieuwe website

Beeld: Henk-Jan Ritsma Hematon Nieuws

De nieuwe website van Hematon is online! De site is meer gebruiksvriendelijk opgebouwd. Zo heeft elk ziektebeeld een eigen pagina waarin alle informatie over die ziekte bij elkaar te vinden is.

Medische informatie, video's, nieuwsberichten, ervaringsverhalen, weblogs, bijeenkomsten en verslagen van bijeenkomsten: alles staat bij elkaar. En is daardoor gemakkelijk vindbaar voor bezoekers van de site.

Ook alle thema's en standpunten die belangrijk zijn voor belangenbehartiging staan overzichtelijk onder één knop. En de site is flexibel, zodat er gemakkelijk thema's bijgevoegd en gewijzigd kunnen worden. Tenslotte: alle medische teksten zijn opnieuw bekeken en geactualiseerd door hematologen. 

Is de site af? Nee, nooit natuurlijk. De komende maanden wordt er hard gewerkt om 'm nog completer te maken. Zo worden ook per ziektebeeld de lopende én aankomende HOVON-trials toegevoegd, zodat je als bezoeker kunt zien aan welke trials je zou kunnen deelnemen.

We nodigen je van harte uit om de site eens door te lopen. Ga daarvoor naar hematon.nl. En we horen natuurlijk heel graag wat je ervan vindt! Mail daarvoor naar redactie@hematon.nl.

Meest gelezen

Meest recente artikelen