Nieuws

Raad van toezicht Hematon zoekt nieuwe voorzitter

De raad van toezicht van  Stichting  Hematon  is op zoek naar nieuwe voorzitter. De huidige voorzitter  van de raad van toezicht  beëindigt  na twee termijnen  zijn werkzaamheden.

Raad van toezicht Hematon zoekt nieuwe voorzitter

De raad van toezicht ziet toe op het functioneren en beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken binnen  Hematon. Hij is ook klankbord voor het bestuur. De raad van toezicht heeft een eigen visie op besturing en toezicht: actief en preventief handelen, betrokkenheid en herkenbaarheid, vertrouwen en een stevige informatiepositie.

De nieuwe voorzitter heeft ruime toezichthoudende en bestuurlijke ervaring, bij voorkeur in de zorgsector, en affiniteit met vrijwilligersorganisaties. Hij vervult met natuurlijk gezag, rust en overzicht  de  rol van voorzitter, heeft een samenbindende opstelling en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast is hij een enthousiaste en energieke teamleider met oog  voor ieders individuele inbreng, die ook in staat is om, in overleg met het bestuur, het belang van  Hematon  extern te behartigen.

Op de site van Hematon is een uitgebreide vacaturetekst beschikbaar.

Beeld: Qimono