Nieuws

Hematon zoekt secretaris

Hematon is op zoek naar een gedreven secretaris voor een dynamisch bestuur van een patiëntenorganisatie in beweging: iemand die graag in teamverband werkt en het overzicht bewaart.

Hematon zoekt secretaris

Wij zoeken een gedreven secretaris: iemand die graag in teamverband werkt; die het overzicht bewaart en ervoor zorgt dat het bestuur kan functioneren; die zorgdraagt voor de agenda's en de besluitenlijsten. De secretaris begrijpt dat in een vrijwilligersorganisatie zaken net even anders lopen dan in het bedrijfsleven.

Hematon wordt ondersteund door een secretariaatsmedewerkster. Voor het notuleren van bestuursvergaderingen zijn externe notulisten beschikbaar. De secretaris maakt deel uit van het dagelijks bestuur.

De gemiddelde tijdsbesteding voor deze functie is ongeveer vier dagdelen per week. Reiskosten worden vergoed en er is een algemene vergoeding van € 300,00 op jaarbasis voor vaste onkosten.

Informatie over deze belangrijke spin-in-het-webfunctie is verkrijgbaar bij Johan Verrest penningmeester@hematon.nl, telefoon 06-22 74 80 12. Gebruik dit mailadres ook voor je sollicitatie.