Vier dagen lopen voor Matchis

Ga je de Vierdaagse van Nijmegen meelopen en wil je zeker zijn van goede support onderweg? En ook nog eens een ontzettend goed doel ondersteunen? Wordt dan loper voor Matchis.

Matchis zorgt ervoor dat patiënten die een stamceltransplantatie nodig hebben zo snel mogelijk de best passende donor krijgen. Matchis organiseert dit jaar voor de elfde keer haar sponsoractie rond de Nijmeegse Vierdaagse. Lukt het jou om € 80,- aan sponsorgeld bij elkaar te krijgen? Dan kun je elke Vierdaagsedag gebruikmaken van twee Matchis-verzorgingsposten. Je vindt daar, naast een warm welkom natuurlijk, koffie, thee, soep, blarenprikkers en masseurs. Bovendien organiseert Matchis begin juni een informatieavond en na de Vierdaagse een borrel om samen terug te kijken. Breng je meer dan € 120,- bij elkaar, dan krijg je ook nog een mooi aandenken.

Informatieavond

Bovendien organiseert Matchis een informatieavond begin juni. Deze avond staat in het teken van het werk dat Matchis doet, zodat je geïnformeerd sponsors kunt zoeken. Daarnaast kun je na afloop van het evenement terugblikken tijdens een gezellige borrel.

Vorig jaar leverde de actie ruim zestigduizend euro op! Onder de deelnemers waren een patiënt en een ex-patiënt. Allebei liepen ze de vier dagen uit. Wil je weten hoe de ex-patiënt, Frankwin Peters, de ondersteuning heeft ervaren? Bekijk dan in Hematon Magazine 15 op pagina 12 zijn fotodagboek.

Aanmelden of meer info

Aanmelden kan via een speciale link op de Vierdaagsesite. Meer informatie, of op een andere manier sponsors werven? Mail dan naar margot.vandenakker@matchis.nl.

Beeld: Frankwin Peters

Meest gelezen

Meest recente artikelen