Vrijwilligers gezocht voor Europees netwerk van waldenströmpatiënten

Het European Waldenström Macroglobulinemia network (EWMn) zoekt vrijwilligers die actief willen worden op Europees gebied. Concreet gaat het om een secretaris en een webmaster. EWMn is een koepel van Europese waldenström-patiëntenorganisaties.

De doelstelling van EWMn is om de belangen van waldenströmpatiënten te vertegenwoordigen op Europees niveau. Dat gebeurt voornamelijk via de website en middels samenwerking met andere Europese organisaties.

Het EWMn zoekt een secretaris met de volgende kwalificaties: je bent waldenströmpatiënt of familielid van een waldenströmpatiënt. Je bent geïnteresseerd in belangenbehartiging voor zeldzame ziekten als waldenström, je hebt enige ervaring met secretarieel werk, je spreekt en schrijft goed Engels en kunt per week gemiddeld vier uur (met pieken en dalen) besteden aan de functie.

De webmaster die EWMn zoekt heeft ervaring met websites en mogelijk ook met social media, spreekt en schrijft goed Engels en kan per week gemiddeld 1 uur (met pieken en dalen) besteden aan deze functie.

Ben je geïnteresseerd (of iemand kent die geïnteresseerd is) in een van beide functies of in de combinatie van beide functies? Neem dan contact op met Marlies Oom, secretary@ewmnetwork.eu.

Meest gelezen

Meest recente artikelen