Zomernummer van Hematon Magazine in aantocht!

Beeld Michelle Aman Hematon Nieuws

Kennismaken met een van de eerste mensen in Nederland die CAR-T-celtherapie onderging? Sla dan snel het Hematon Magazine open, dat dit weekend op je deurmat valt.
 

Daarin lees je het verhaal van Henk Mondeel. Twee keer kwam zijn agressieve non-hodgkin terug. Daarom werd, met succes, deze nieuwe therapie ingezet. Bij Henk nog in studieverband, maar inmiddels is het middel toegelaten. 
In het blad staat ook het verhaal van Els Deen. Zij onderging een stamceltransplantatie. De donor? Haar eigen zoon. Marcel Hermsen kreeg Al amyloïdose. Hij trainde zijn denkkracht om grip op zijn situatie te houden. En Arie Moerkerk vertelt openhartig hoe hij en zijn vrouw tegelijk ernstig ziek waren, en welk verwoestend effect dat had op hun relatie.

Verder vind je informatie over oncologische revalidatie, de sociale en psychologische gevolgen van de coronatijd voor mensen met kanker, een update over hodgkinlymfoom en een verhaal over de jacht op slapende kankercellen. En de rol van lama's daarbij. 
Natuurlijk staan er in het blad vertrouwde rubrieken als Vraag en Antwoord, Donker en Licht, In Beeld en een nieuwe: Mijn Team. Daarin vertelt Martijn Peek wie er tijdens zijn ziekte onmisbaar waren voor hem. 

Meest gelezen

Meest recente artikelen