Regioteamcoördinator / plv. regioteamcoördinator

Wij zijn op zoek naar:

Regioteamcoördinator / plaatsvervangend regioteamcoördinator


De vrijwilligers van de regio Zuidwest-Nederland zijn op zoek naar een Regioteamcoördinator (RTC) en een plaatsvervangend Regioteamcoördinator. De regio Zuidwest-Nederland omvat de provincie Zeeland, het Rijnmondgebied en het westelijk deel van Brabant. 
 

We zoeken een teamspeler met coördinerende, organisatorische en communicatieve vaardigheden en die bovendien anderen weet te enthousiasmeren. Het is een leuke en actieve rol. Met als doel het informeren van patiënten en belanghebbenden binnen de regio over de laatste ontwikkelingen van hun ziekte en de behandeling ervan. 
 


Dit is Hematon  

Hematon is er voor mensen met bloed- of lymfklierkanker en mensen die daarvoor een stamceltransplantatie hebben of nog moeten ondergaan. Ook vinden wij het belangrijk om er te zijn voor de familie en naasten in deze lastige periode. We bieden contact met lotgenoten en geven betrouwbare informatie. Gemotiveerde en betrokken vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar.

Wat zijn de taken? 


Om inhoud te geven aan ons motto weten, delen, ontmoeten organiseer je samen met de regiovrijwilligers informatiebijeenkomsten en lotgenotencontact; je neemt deel aan RTC-vergaderingen (fysiek of online via Teams) en koppelt bevindingen terug naar de regio; je stelt een activiteitenplan op voor de regio; je maakt een jaarverslag van activiteiten en ontwikkelingen t.b.v. het bestuur; je beoordeelt en accordeert de ingediende declaraties van je regioteamleden. 
 


Wat bieden wij

Het team van vrijwilligers binnen je regio bestaat momenteel uit 11 personen verspreid over de hele regio. Coördinatoren van andere regio's maken je samen met de vrijwilligerscoördinator wegwijs in de werkzaamheden. Daarnaast bieden wij je ook de benodigde scholing aan. Zoals je ziet hoef je het niet alleen te doen, maar doen we het samen. 
 


Waarvoor doen we het

Ons denken en doen is altijd gericht op het belang van de patiënten met een hemato-oncologische aandoening en mensen die daarvoor een stamceltransplantatie hebben ondergaan. We willen graag dat zij zo goed en objectief mogelijk worden geïnformeerd en dat hun belangen worden behartigd. Dit alles in samenspraak met artsen en specialisten.

Ben je enthousiast, nieuwsgierig en heb je wat tijd?

Mail naar vrijwilligerscoordinator@hematon.nl