Verslaggever bijeenkomsten en congressen

Hematon organiseert landelijke en regionale informatieve bijeenkomsten. Gastsprekers zoals artsen, verpleegkundig specialisten en andere deskundigen geven tijdens deze bijeenkomsten (medische) informatie of workshops aan onze doelgroep. Tijdens regionale bijeenkomsten zijn dat meestal twee of drie sprekers, tijdens landelijke dagen zijn dat er soms wel vijftien.

}

We willen graag een breed publiek bereiken en daarom plaatsen we korte verslagen op onze website van deze bijeenkomsten. We zoeken mensen die het leuk vinden om deze verslagen voor ons te maken.

Wij vragen

Je bent een patiënt of een naaste van een patiënt met bloed- of lymfklierkanker. Of je bent geen van beiden, maar wel geïnteresseerd in Hematon. Je houdt van schrijven en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Je bent in staat snel de kern van een (medische) presentatie te doorgronden en vast te leggen. Je kunt tijdens landelijke dagen de deskundigen ter plekke interviewen om de kern van hun verhaal te vragen.

Wij bieden

Samen met andere verslaggevers en redacteuren lever je een waardevolle bijdrage aan de informatievoorziening voor onze doelgroep. We plaatsen je verslagen op onze website. We houden rekening met je woonplaats, zodat je niet te ver hoeft te reizen naar de bijeenkomsten. Wij zorgen voor scholing, zodat je je verder als redacteur/verslaggever kunt ontwikkelen. We betalen je geen salaris, maar vergoeden wel je onkosten.

Meer weten?

Heb je interesse of wil je meer weten? Mail dan naar de interim-voorzitter van de commissie communicatie Cor van Vlaanderen: secretaris@hematon.nl.