De kahler is uitbehandeld

Er is veel gebeurd sinds mijn laatste post. Begin deze week hebben we besloten om te stoppen met de actieve behandeling van de kahler.
De ziekte is zeer actief, de behandeling zeer belastend en de winst te beperkt. De geplande bestralingen zullen niet worden uitgevoerd, al zou dat in de toekomst altijd nog kunnen.
 
Trombocyten en eventueel bloed zal ik nu ontvangen via de thuiszorg. Na volgende week maandag is het klaar in het LUMC. Medische verrichtingen zijn alleen nog gericht op geven van verlichting van pijnklachten. Kwaliteit van leven, zo lang het kan, dat is nu de inzet. Samen met mijn familie, vrienden en allen die mij dierbaar zijn.
 
Bron: Jaco

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.