Een klein jubileum...

Ja, inderdaad een klein jubileum. Alweer 3 jaar (!) in volledige remissie. Geen klachten, geen afwijkende bloedwaarden dus eigenlijk alles normaal. 

Vandaag weer de bevestiging gehad bij dr. Raaijmakers in het Erasmus MC. Eerst bloedprikken want je bent tenslotte op de afdeling hematologie. Dan wachten op de uitslag. Intussen gaan we koffie drinken met iets lekkers erbij wat het wachten wat aangenamer maakt. 

Na een uur weer naar de afdeling om te wachten op de dokter. Afgelopen keer was hij precies op tijd maar deze keer loopt het ongeveer 15 minuten uit. Valt mee. De bloeduitslagen voor zover bekend weer goed. We praten nog even over de studie waaraan ik deelneem en dat het zo goed gaat. De dokter geeft aan dat ze gaan voor verdubbeling van de remissietijd ten opzichte van normaal. Tot nu toe ziet het er goed uit.
De volgende controle over bijna 3 maanden vanwege de vakantietijd.
 

Bron: Pim

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Soms maak je wat mee ...

  Ik heb in de loop van de afgelopen 15 jaar soms hele gekke dingen meegemaakt, op medisch gebied wel te verstaan. Mijn grote voordeel om getrouwd te zijn met een voormalig verpleegkundige is dat zij mij minsten drie keer van de dood gered heeft.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Drie maal ontslag ........

  Een paar weken geleden bij de vaatchirurg geweest, gisteren naar de cardioloog en vandaag de oogarts bezocht en alle drie waren zo tevreden dat ik voorgoed of voor langere tijd met ontslag mag.

 • Waldenström

  Een factor van belang?

  Om maar te beginnen waar ik de vorige keer geëindigd ben, de 4-daagse heb ik niet kunnen lopen. De liesblessure bleek een liesbreuk te zijn en na de operatie had ik onvoldoende tijd om te trainen. Ik schuif de 10e keer gewoon nog een jaartje op.