Geen verandering.

De afgelopen tijd veranderd er niet veel in mijn situatie. Mijn M-proteïne waarde is nu 4 controles hetzelfde, 15. Dit is wel met het gebruik van Revlimid en dexamethason.

Deze behandeling wordt nu gewoon voortgezet want het schijnt dat de waarde opeens gaat dalen, dus gewoon maar even afwachten. Alleen is wel mijn dexamethasondosis gehalveerd zodat ik beter kan slapen. Ik heb gedurende 10 dagen wel even aan een slaapmiddel gezeten omdat ik te weinig sliep en daar een behoorlijk kort lontje door kreeg. Maar dat is nu weer voorbij.

Eind november volgt er een operatie aan mijn linkerschouder waarbij er een stukje van mijn sleutelbeen wordt verwijderd zodat mijn gewricht weer beter kan bewegen. Ben ik als het goed is weer van pijn verlost. Dit is geen gevolg van Kahler maar van slijtage van het gewricht.

Nu is het afwachten wat er met mijn waarde gaat gebeuren blijft dit zo of steekt meneer Kahler zijn kop weer op.

Bron: Loek

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Soms maak je wat mee ...

  Ik heb in de loop van de afgelopen 15 jaar soms hele gekke dingen meegemaakt, op medisch gebied wel te verstaan. Mijn grote voordeel om getrouwd te zijn met een voormalig verpleegkundige is dat zij mij minsten drie keer van de dood gered heeft.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Drie maal ontslag ........

  Een paar weken geleden bij de vaatchirurg geweest, gisteren naar de cardioloog en vandaag de oogarts bezocht en alle drie waren zo tevreden dat ik voorgoed of voor langere tijd met ontslag mag.

 • Waldenström

  Een factor van belang?

  Om maar te beginnen waar ik de vorige keer geëindigd ben, de 4-daagse heb ik niet kunnen lopen. De liesblessure bleek een liesbreuk te zijn en na de operatie had ik onvoldoende tijd om te trainen. Ik schuif de 10e keer gewoon nog een jaartje op.