(Web)redacteur

Je bent een patiënt of een naaste van een patiënt met bloed-of lymfklierkanker. Of je bent geen van beiden, maar wel geïnteresseerd in hemato-oncologische ziektes. En het allerbelangrijkste: je houdt van schrijven.

Je vindt het leuk om patiënten, naasten of zorgmedewerkers te interviewen. Je zet graag je ideeën om in artikelen. Je speurt enthousiast het internet af op zoek naar wetenswaardigheden en medische ontwikkelingen die relevant zijn voor onze doelgroep. Je maakt daar leesbare stukken van.

Je bent nieuwsgierig, kunt je inleven in de doelgroep en voelt je niet beperkt als je binnen een bladstramien of -formule moet schrijven.
Je wilt zowel voor ons magazine als voor onze website schrijven en hebt daar ervaring in, of je hebt talent en bent bereid je verder te ontwikkelen.

Wij bieden

Samen met andere redacteuren lever je een waardevolle bijdrage aan de informatievoorziening voor onze doelgroep. Wij zorgen voor scholing, zodat je je verder als redacteur kunt ontwikkelen. Je artikelen worden geplaatst in ons full colour Hematon Magazine en op de website.

We betalen je geen salaris, maar vergoeden wel je onkosten. En niet onbelangrijk: je artikelen worden gepubliceerd en je naam wordt in het magazine vermeld.

Meer weten?

Hier vind je meer informatie over Hematon. Bekijk ook de pdf’s van ons magazine en onze folders en brochures. Mail dan naar: redactie@hematon.nl of bel Liesbeth van der Heijden, hoofdredacteur, 06-52 05 28 90.