Ondersteuning bij leven met en na kanker | Patiëntenorganisatie Hematon
Ondersteuning bij leven met en na kanker | Patiëntenorganisatie Hematon

Links Hematon Magazine 26

Op deze pagina vind je linkjes met achtergrondinformatie over de artikelen uit Hematon Magazine 26.

Pagina 8, Interview Marcel Hermsen
Mocht je meer willen weten van de manier waarop Marcel met zijn ziekte is omgegaan, bijvoorbeeld omdat je daar zelf iets aan denkt te kunnen hebben, dan nodigt hij je van harte uit contact met hem op te nemen: marcelhermsen66@gmail.com.

Pagina 22, Update hodgkin 
Meer info over de hodgkinlymfoom, de klachten en symptomen, onderzoek en diagnose, behandeling en vooruitzichten vind je op de speciale hodgkinpagina's op deze website. 

Pagina 46, Gevolgen van corona voor mensen met kanker 
Hematon kan je helpen met vragen die je hebt, of omdat je je verhaal kwijt wil en behoefte hebt aan een luisterend oor. Mail daarvoor naar  lotgenoten@hematon.nl of bel 030 - 760 38 90. De besloten Facebookgroepen zijn eveneens een waardevolle bron van lotgenotencontact. Er zijn groepen voor  leukemie en MDS,  multipel myeloom,  lymfklierkanker,  de ziekte van Waldenström,  stamceltransplantatie  en er is een groep speciaal voor  jongeren  (18-35 jaar). 

Pagina 54, Stichting OOK 
Ervaar jij angst of onzekerheid in deze moeilijke tijd van het coronavirus? En heb je vragen over hulp als je kanker hebt of hebt gehad? Stichting OOK kan je helpen. 

Pagina 55, Stichting Ambulancewens 
Op de site van Stichting Ambulancewens kun je een wens aanmelden van een terminale patiënt die niet meer mobiel is. Doneren kan ook! 

Pagina 56, Powder Days 
Meer weten over de vakanties van Powder Days? Je vindt alle info op de site. 

Pagina 57, De universiteit van Nederland 
Slimmer worden via de oortjes van je smartphone kan met de podcast van de Universiteit van Nederland. Luister ook naar de aflevering met de man die genas van acute leukemie, die gaat over de vraag: Waarom zijn dodelijke ziektes steeds minder dodelijk?