2 weken na Tenerife

Na mijn vakantie werd, zoals ik in mijn eerdere blog schreef, opgenomen in het ziekenhuis. Na een paar dagen mocht ik gelukkig weer naar huis. We besloten om het lot niet te tarten en mijn koffertje ingepakt te laten, evenals mijn toilet tas. Zou het zo zijn dat ik weer terug moest dan hoefde ik niet veel meer in te pakken.

Ik heb inmiddels wel een inpaklijst gemaakt hoor. Maandagmiddag dacht ik nu heb ik wel lang genoeg gewacht en ik heb mijn koffer uitgepakt. Jullie raden het al, dinsdag middag belt het ziekenhuis dat ik me weer mag melden voor antibiotica via het infuus. Goed na weer een paar nachten door gebracht te hebben in het MMC ben ik sinds vrijdagavond weer thuis. Dit had nog wel wat voeten in aarde omdat een regel van het ziekenhuis is dat je niet met een gewoon infuus naar  huis mag. Ik vond dit echt onzin. Ik heb een brief getekend dat ik zelf de verantwoording van het infuus op me zou nemen.

Vlak voordat ik naar  huis ging sneuvelt het infuus en de thuiszorg zou een nieuwe inbrengen. Helaas lukte dit niet en moeste we weer terug naar het ziekenhuis. Balen dus. Kijk als je makkelijk in de auto kan stappen dan is het vervelend maar als je aan een rolstoel vast zit wordt het er niet makkelijker op. Goed infuus snel geprikt (een top verpleegkundige) snel naar huis want we wilden de finale van de voice niet missen. Nu komt de thuiszorg 3 maal per dag om antibiotica aan te hangen, t/m a.s. dinsdag.Blij wanneer ik klaar ben.

Afgelopen vrijdag ook weer bloed afgestaan voor o.a. het M-proteïne. Ik ben heel erg benieuwd. Ik voel me sinds afgelopen woensdag heel goed dus dit is fijn.

Ik wil iedereen hele fijne feestdagen wensen en een super goed 2015.

Bron: Rona

Ook interessant

 • Multipel myeloom

  Drie maal ontslag ........

  Een paar weken geleden bij de vaatchirurg geweest, gisteren naar de cardioloog en vandaag de oogarts bezocht en alle drie waren zo tevreden dat ik voorgoed of voor langere tijd met ontslag mag.

 • Waldenström

  Een factor van belang?

  Om maar te beginnen waar ik de vorige keer geëindigd ben, de 4-daagse heb ik niet kunnen lopen. De liesblessure bleek een liesbreuk te zijn en na de operatie had ik onvoldoende tijd om te trainen. Ik schuif de 10e keer gewoon nog een jaartje op.

 • Multipel myeloom

  Terug van Rhodos ...

  Een paar weken geleden bij de vaatchirurg geweest, gisteren naar de cardioloog en vandaag de oogarts bezocht en alle drie waren zo tevreden dat ik voorgoed of voor langere tijd met ontslag mag.