3 jaar

En dan is het alweer 3 jaar geleden dat we de niet te bevatten diagnose kregen. 

Er is veel gebeurd de afgelopen jaren en gelukkig doe ik het inmiddels al 2 jaar goed op de REP-kuur (Revlimid, Endoxan, Prednison) en blijft mijn M-proteïne stabiel tussen de 1 en de 3. Voor mijn hematologe al een persoonlijk record, ze had nog niet eerder iemand die deze onderhoudskuur langer dan 19 maanden kon gebruiken. Aan de ene kant natuurlijk superfijn maar aan de andere kant neemt de angst dat de kuur op een bepaald moment niet meer gaat werken ook toe. Ik probeer er maar niet teveel bij stil te staan.

Inmiddels ben ik sinds september volledig afgekeurd, iets wat me wel rust geeft, en vul ik mijn dagen met van alles in en om het huis, de kinderen, de honden en af en toe iets leuks doen. Alles gedoseerd om niet te moe te worden. De ene dag gaat beter dan de andere, maar ook daar raak je aan gewend.

Dus medisch gezien is er eigenlijk niet veel te vertellen vandaar dat het ook vrij stil is op mijn blog. De kleine berichtjes over mijn waardes uit ik meestal op mijn facebook.

Ik hoop het komende jaar te mogen vullen met veel goede waardes, redelijke gezondheid, positiviteit, persoonlijke groei, family & friends, kracht en energie en veel nieuwe mooie herinneringen! En ik wens iedereen hetzelfde toe voor komend jaar.

Bron: Marcha

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.