Controle Erasmus MC...

Vanochtend weer voor de reguliere periodieke controle naar het EMC in Rotterdam geweest.
Ik kneep hem behoorlijk want ik voelde me al twee weken niet helemaal goed en ik had een slecht voorgevoel. Na vier of vijf prikpogingen en een uurtje wachten kwam ik bij mijn behandelend arts terecht. En gelukkig, de uitslagen waren prima. Een IgA van 2.84, een Hb van 9.3 en de trombo's en de leuko's ook allemaal goed. Pak van m'n hart en na een goed gesprek, een nieuwe afsapraak voor over drie maanden en met de nodige lenalidomidetjes op zak gingen we naar Celine en Ossip.
 
Die zijn zojuist verhuisd naar een glazen appartement op de 12e verdieping van het Timmerhuis in hartje Rotterdam. Werkelijk schitterend mooi met een ongelooflijk uitzicht. Vervolgens hebben we Boaz meegenomen om bij ons te logeren. Na een drukke terugtocht was ik weer blij dat ik hier in ons mooie Oosterhout gewoon op de begane grond woon met mijn groene tuintje.
 
Groeten, Cees
 
Bron: Cees

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.