De april controle

Vandaag de maandelijkse controle in Rotterdam. Al vroeg op weg want al om kwart voor negen bloedprikken. Vandaag alleen op weg want de keuken wordt ook geplaatst vandaag en daar moet toch iemand bij zijn dus Nancy blijft thuis. 

Het is druk op de weg vanwege wat ongelukken en pas om 9 uur rij ik de parkeergarage binnen. In het ziekenhuis is het rustig vandaag dus ik ben meteen aan de beurt om bloed te prikken.

Na het gebruikelijke wachten op de bloeduitslagen naar de arts. Goed nieuws. Er is geen verandering ten opzichte van de vorige keer. Er is een spoortje te zien maar er is geen verdere stijging te zien van de eiwitten. De dokter had verwacht dat er toch een langzame stijging zou komen maar tot op heden gebeurd dat dus niet. Laten we dat zo houden! Volgende controle op 11 mei. 
 
Bron: Pim

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.