Heerlijke vakantie

Ja, een heerlijke vakantie gehad op wederom Tenerife. Nu samen met Joop.

Prachtig weer op twee dagen na. Er waaide de Calima. Dit is een heftige wind afkomstig van de Sahara. De temperaturen waren perfect alleen je kon niet op het strand zitten.Nu had het hotel een heerlijk zwembad, met lift en diverse massage stralen en een temperatuur van 32 graden. Echt niet vervelend. Wilde je een koeler bad dan kon je kiezen voor het andere zwembad. Beide zwembaden haden een lift met een badmeester die je hielp. Ik kan nu inmiddels wel wat staan maar het gaat nog uitermate moeizaam.

We zijn ook een keer naar het strand geweest. Op Tenerife wordt heel veel gedaan voor mensen met een loopbeperking. Er zijn heel veel ramps gebouwd naast trappen. Hierdoor kun je de gehele boulevard af. Het is daar één en al gezelligheid. Echt iets wat wij zoeken. Op het strand is een deel speciaal aangepast voor rolstoelers. Houten vlonders met voor de gehandicapten een verhoogd strandbed. Wil je in zee dan is dit geen probleem want dan ga je over op een speciale rolstoel en wordt je door de strandwacht in zee gedumpt. Wil je er weer uit dan haalt hij je er weer uit. Je wordt zelfs naar de douche gebracht om het zoute water van je af te spoelen. Wat wil een mens nog meer. Warmer zeewater, ja sorry. Het was 18 graden. Als ik daar in ga worden mijn benen ontzettend spastisch. Ik moet dus toe juni wachten want dan gaan we weer. Dan voor 14 dagen samen met vrienden uit Rotterdam. Super gezellig. Zij vliegen ook vanuit Eindhoven. Ik heb er nu al zin in.


Ja en dan begint al weer heel snel het gewone leven. Joop zaterdag voor zijn schouder door de MRI. Spannend wat hier uit gaat komen. Ik hoop dat er iets uit komt en dat er dan iets aan gedaan kan worden. Hij heeft inmiddels genoeg pijn gehad.

Maandag mocht ik me om 8.15 uur melden. Aanprikken infuus met bloedafname. Altijd weer spannend wat de waardes nu weer zijn. Donderdag de uitslag.Vervolgens door naar de MRI voor een opnamen van mijn rechter heup. Ik heb toenemende pijn aldaar. Ik hoop dat het een spierenkwestie is en geen Kahler haard. Ik heb al eerder onder chemobehandeling een plasmacytoom ontwikkeld. Na de MRI weer terug naar de dagbehandeling voor een APD infuus. 90 mg dit keer. Inlooptijd 2 uur. Nou ik ben lekker gaan slapen. Ik ben in mijn rustweek van de Revlemid zo ontzettend moe. Vandaag de één na laatste dag van mijn rustweek en nu voor het eerst gaat het weer de goed kant uit.

Goed donderdag weer een, korte, update van de uitslagen va de MRI en het bloed.

Bron: Rona

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.