Het is al weer mei

De tijd gaat snel. Het is alweer tijd voor de maandelijkse controle. Deze keer mogen we vroeg komen. Om 8.15 uur bloedprikken. Omdat het nog zo vroeg is, is het nog lekker rustig.

Na het bloedprikken gaan we lekker koffie drinken. Rond 9 uur gaan we weer naar boven. We zijn al snel aan de beurt zelfs eerder dan de afspraaktijd. Dr. Raaymakers vraagt hoe het gaat. Ik antwoord dat behalve een verkoudheid alles goed gaat. De bloeduitslagen van afgelopen keer en van deze keer voor zover bekend zijn goed. De M-proteïnen blijven laag. Dat is nu al bijna een jaar. Een jaar geleden was er plots een kleine stijging. Er was weer een spoortje te zien. De verwachting was dat dit het begin was van een verdere stijging maar die is gelukkig tot op heden uitgebleven. Laten we hopen dat dit nog lang zo blijft.

De volgende controle is weer over een maand.

Bron: Pim

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.