Kuur 2

Gisteren was de derde en laatste dag van de tweede kuur. De chemo slaat goed aan. Mijn leukocyten zijn van rond de 400 zijn naar ongeveer 15 gedaald.

Ook zijn mijn lymfklieren bijna niet meer te voelen en begin ik weer langzaam meer rode bloedcellen aan te maken. Toch had ik wel wat complicaties na de eerste kuur, zo had ik opeens enkele dagen koorts en heb een aantal dagen last van brandende/jeukende handen en voeten gehad. Dit werd waarschijnlijk veroorzaak door de anti-viruspillen. Ik ben dan ook tijdelijk gestopt met de anti-virus- en antibioticapillen. Volgende week wordt er naar vervangende medicijnen gekeken want deze zijn wel noodzakelijk omdat mijn weerstand minimaal is.

Afgelopen dinsdagmiddag had ik na mijn chemo al behoorlijke verhoging 38,6°C en ik voel me nu echt wel ziek van de chemo. Koude rillingen dan weer zweten, misselijk en ontzettend slap. Ik hoop dat het snel wegtrekt…

Bron: Ronald

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.