kuur 6

Bijna klaar, tenminste met de Revlemid. Dan heb ik wat dat medicijn mijn rust week. De cyclofosfamide en prednison gaan gewoon elke dag door. Deze kuur ben ik stomweg meer moe. 

Het is wel een moeheid die doet denken aan vroeger wanneer je een dag hard had gewerkt. Dit scheelt enorm. Hier is veel beter mee om te gaan. Kijken hoe het volgende week gaat  in de rustweek.

A.s. maandag ga ik weer voor controle. Kijken ofdat ik vrijdag hier in Veldhoven bloed kan laten afnemen met de gedachte dat.misschien het M-proteïne ook bekend is. We zien wel.

Woensdag heerlijk met de elektrische rolstoel naar de fysio geweest. Halverwege even langs C&A geweest. Ik ga donderdag lunchen en daarbij wil ik er netjes uitzien. Mijn figuur is door het zitten in de rolstoel wel wat veranderd. Mijn buik wat dikker, evenals mijn armen. Mijn armen door het vele trainen. Ik moet wel mijn hele gewicht een paar maal per dag opdrukken. Mijn benen daarin tegen zijn echt veel dunner geworden. Maar maakt niet uit. Ik ga wel weer wat opletten maar ik ga absoluut niet lijnen. Door de prednison ben je ook meer opgeblazen.

Af gelopen vrijdag hebben we een voorgesprek gehad met de Dela. Aangezien ik wel specifieke wensen heb is het wel handig om dit vast te laten leggen. Dan hoeven Joop en de kinderen hier minder zorgen over te maken.

Ik ben weer lekker aan het schilderen. 1 Dikke dame schilderij is al weer af. Nu begonnen met een giraffe ook leuk. De papieren kralen doe ik vaak even  tussendoor.

Ik schrijf dit blogje nu midden in de nacht omdat ik weer klaarwakker ben. Ik ga zo nog even wat blogs terug lezen. Altijd leuk als er een reactie onder staat van iemand. Ik moet eerlijk zeggen dat wat ik van te voren bedacht had komt uit, ik heb hier veel steun aan.

Goed nog even lezen en dan weer slapen.

Bron: Rona

Ook interessant

 • Multipel myeloom

  Drie maal ontslag ........

  Een paar weken geleden bij de vaatchirurg geweest, gisteren naar de cardioloog en vandaag de oogarts bezocht en alle drie waren zo tevreden dat ik voorgoed of voor langere tijd met ontslag mag.

 • Waldenström

  Een factor van belang?

  Om maar te beginnen waar ik de vorige keer geëindigd ben, de 4-daagse heb ik niet kunnen lopen. De liesblessure bleek een liesbreuk te zijn en na de operatie had ik onvoldoende tijd om te trainen. Ik schuif de 10e keer gewoon nog een jaartje op.

 • Multipel myeloom

  Terug van Rhodos ...

  Een paar weken geleden bij de vaatchirurg geweest, gisteren naar de cardioloog en vandaag de oogarts bezocht en alle drie waren zo tevreden dat ik voorgoed of voor langere tijd met ontslag mag.