Kuur doet zijn werk

Ik heb weer alle uitslagen bij elkaar dus tijd voor een update. Vorige week maandag weer voor controle geweest in het UMC Utrecht en bij het melden op de poli bleek dat de dagbehandeling, voor het doorspuiten van mijn VIT en bloedafname, te zijn verhuisd van B2 naar B5. Dus terug de lift in en op naar de nieuwe afdeling. De dagbehandeling en de onderzoeksafdeling hebben nu een hele vleugel tot hun beschikking dus genoeg ruimte. Het is nog een beetje kaal hier maar dat zal in de loop van de tijd denk ik wel veranderen.

Mijn bloed was normaal alleen mijn HB begint lager te worden en mijn nierfunctie is iets minder, maar dat is geen reden om je zorgen over te maken. Mijn M-proteine is verder gedaald van 19 naar 16 gram per liter dus de bijwerkingen zoals kortademigheid, slecht slapen zijn niet voor niets. Ik zit nu op dezelfde waarde als in maart 2012. We gaan alleen niet verder met de Prednison in de rustweek vanwege pijn in mijn borstbeen, omdat de pijn blijft. Waar de pijn in mijn borstbeen vandaan komt blijft een raadsel, misschien dat mijn longarts hierop een antwoord heeft en de longarts zie ik volgende week weer bij mijn halfjaarlijkse controle.
Ondertussen ben ik gewoon gestart met mijn 4e Revlimid/Dexamethason kuur en is het afwachten hoelang de daling verder gaat.

Bron: Loek

Ook interessant

 • Waldenström

  Oliebollenloop

  Ja, inderdaad, jullie lezen het goed: Oliebollenloop. Dinsdag 21 december om 11.00 uur. Dan begint het, de oliebollenloop. Al jaren een traditie in Schoonhoven en nu doe ik ook mee.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Wait and See ...

  Na een nieuw bloedonderzoek blijkt dat de Kahler enigszins actief is maar te weinig reuring geeft om te gaan behandelen. We gaan dus volgende maand wederom een bloedonderzoek laten uitvoeren en beslissen per maand wat er gaat gebeuren.

 • Multipel myeloom

  Prettige feestdagen

  Lieve mensen,

  We willen al die mensen die ons gesteund hebben in de afgelopen jaren bedanken. Nog steeds worden vele geliefde enorm gemist, in het bijzonder onze lieve Dalisay. Maar in gedachten zijn ze altijd dichtbij.