Middagje Zeeland...

Afgelopen weekend een heerlijk middagje met vrienden naar Zeeland geweest. We begonnen in Bruinisse en eindigden in Zierikzee. 
Eenmaal aangekomen bij mijn favoriete restaurant 'Brasserie Maritime' bleken alle tafels al te zijn gereserveerd. Een zeer populair restaurant dus. Maar de vriendelijk bediening ging wel wat voor ons regelen en we kregen een tafel voor 4 personen tot 19.00 uur. Nou dat was prima, het toetje zouden we dan elders nuttigen. Terwijl de dames heel druk in de weer waren met hun lagoustines, vulde het terras zich langzaam met steeds meer mensen.
 
Even later werd ik door Elien geattendeerd op het gezelschap rechts achter mij. Tot mijn stomme verbazing zat daar prof. Sonneveld, mijn behandelend professor uit het Erasmus MC. Als je iemand al ruim 12 jaar ziet in een witte doktersjas en serieus kijkend is het echt bijzonder om hem nu te zien in casual, ontspannen en vrolijk. Ach ja, tenslotte is het natuurlijk ook een mens. Bij het verlaten van het terras zeiden wij elkaar vriendelijk gedag.
 
Het toetje hebben we inderdaad ergens op de mooie markt van Zierikzee genomen en na een fraaie wandeling weer huiswaarts gekeerd. Het was genieten.
 
Groeten, Cees
 
Bron: Cees

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.