Mooie score!

Het is inmiddels alweer een paar weken geleden, maar toch moet ik het nog even melden. De laatste uitslag gaf de laagste score ooit sinds ik Waldenström heb, eiwit is 7,5! Dat was een welkome verassing. Zelf had ik gedacht rond de 9 of 10 te blijven hangen, maar heel langzaam lijkt het nog meer te zakken.

Waar het aan ligt, ik weet het niet. Het zal best meespelen dat het zoeken naar een huis, verbouwing van het nieuwe huis en de daaropvolgende rustige periode van invloed is op mijn ziekte, maar dat kan nooit 100% de reden zijn, lijkt me. Mijn lichaam zal na meer dan een jaar zonder medicatie het allemaal zelf moeten regelen en ik krijg de indruk dat het daar goed in slaagt. De rust, ruimte en beweging die ik hier in Schoonhoven heb, doet de rest. Uiteraard is de vermoeidheid nog aanwezig en blijft de neuropathie aanwezig, maar dar valt op dit moment goed mee te leven. Ik weet nu veel beter wat ik wel en niet moet doen. Tijdens de verbouwing van het nieuwe huis, met al het gesjouw en geloop heb ik ook gemerkt dat je van dit werk ook meer energie krijgt. Zitten op de bank helpt in ieder geval niet. Behalve dan als het voetbal op tv is. Daar zijn de scores voorlopig ook goed! Over een paar weken voor de volgende uitslag bloed laten prikken. Benieuwd wat dat oplevert. We gaan nergens van uit, kan het alleen maar meevallen.

Bron: Patrick

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Even een tegenvaller ...

  Even een tegenvaller. Afgelopen donderdag werd ik gebeld door mijn arts uit het Instituut Verbeeten met de mededeling dat mijn CT-scan niet leesbaar was om een goed bestralingsplan te kunnen maken.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top.