Niet ingeloot, maar toch een goede uitslag

Helaas ben ik niet ingeloot voor twee jaar onderhoud met daratumumab. Daar had ik een beetje op gehoopt, juist omdat ik het daarop goed deed.  Maar ik blijf wel onder controle voor de komende 2 jaar incl. de APD behandelingen om de botten te verstevigen, bloed en urine onderzoek.

 

Het goede bericht is echter wel... dat ik een stringente complete remisie (SCR) heb, wat zoveel inhoudt, dat er geen kankercellen/myeloomcellen meer aangetoond kunnen worden. Ik ben dus voor nu 'kankervrij'.  Een beter resultaat dan dit kan niet. Dus ga ik mij daar maar op richten. 18 jaar geleden was het ook zo met de melanoom en deze is ook weggebleven (na een operatie).

Op 28 november heb ik nog wel de total body scan in het AvL. Dit als routine bij het li-fraumeni sydroom, maar in dit geval ook belangrijk voor de behandeld hematoloog. Met de bijwerkingen kan ik overigens wel leven, namelijk de neuropathie en in instabiliteit. We gaan nu maar genieten van de goede uitslag en hopen dat deze zo blijft.

Bron: Tom

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.