Op naar de vakantie!

Waldenström

Ik zie het, we zijn alweer een half jaar verder sinds mijn laatste bericht. Het fietsen op woensdagochtend heeft niet echt gewerkt.

Kinderen, werk, huis en andere zaken hadden toch voorrang. In de tussentijd vond de Waldenström het ook nodig om van zich te laten horen en is mijn IgM van 9 naar 14 gestegen. Na overleg met de arts sta ik nu wat strenger onder controle, maar vooralsnog zijn er geen extra maatregelen nodig. Zelf voel ik me ook niet minder goed dan daarvoor, dus er verandert niet zoveel, al zeg ik het zelf. Mijn vrouw denkt daar anders over en makt zich stiekem toch wat meer zorgen. Ze is dus blij dat ik de arts wat vaker zie.
De laatste weken staan in het teken van de komende vakantie. Gijs en Sara zijn aan de laatste week bezig en dat is te merken. Ze zijn druk en hebben geen zin meer in school. Heel het speelpark loopt vol met stuiterende kinderen. Iedereen is aan vakantie toe. Mijn vrouw en ik uiteraard ook. Even doorbijten tot volgende week woensdag en dan vertrekken we voor twee weken met de tent naar het Zwarte Woud. de natuur in, lekker wandelen, zwemmen en mooie oude stadjes bezoeken. Natuurlijk gaan we ook naar een attractiepark en/of dierentuin, want de vakantie is voor iedereen. We hebben er allemaal heel veel zin in!

Bron: Patrick

Ook interessant

 • Waldenström

  Reflectie -vervolg-

  Ja en hoe zit het dan met de fysieke kant? Zoals ik al aangaf vond en vind ik de invloed van Waldenström op de mentale kant van mijn leven wel mee vallen.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  De kop is er af …

  Gisteren is het circus begonnen. Om 12.30 uur gemeld op de oncologische dag-behandeling van het Amphia in Breda. Alles verliep volgens schema maar niet volgens de informatie die wij vooraf hadden gekregen.

 • Waldenström

  Reflectie

  Ruim vier jaar geleden begon ik dit blog om verslag te doen van mijn ziekte. De ziekte van Waldenström, een zeldzame vorm van lymfklierkanker. Ik gaf het blog de naam "Reflections of my life" mee. Een betere naam is denk ik “Reflectie op mijn leven” omdat ik naast de droge feiten van de ziekte, bloedwaardes e.d., ook wil aangeven wat de invloed van de ziekte op mijn leven is.