Opname MMC

Vorige week was ik erg moe, we hebben daar toen verder geen aandacht aan besteed. Ook het weekend waarin Eveline thuis zou zijn en dat is toch altijd voor een moeder erg fijn, was ik zodanig moe dat ik de hele dag op bed heb gelegen. 

Maandag ging goed en dinsdag was een ramp. Hoesten en hoge koorts. 40.2 terwijl ik een type ben die eigenlijk nooit verhoging heeft. Het ziekenhuis maar gebeld en daar benik gelijk opgenomen. Lig nu aan de IV antibiotica en nog twee andere in tabletvorm. Ik ben soms wel helemaal klaar met de zorg op de afdeling als je zelf niet constant aan de bel hangt dan gebeurt er niets. Van morgen had ik het zo benauwd dat ik echt dacht dit trek ik niet meer en dit had ik besproken met Joop, dat ik dan niet meer verder wilde. Gelukkig kwam de verpleegkundige met een verneveling aan en ineens was de benauwdheid weg. Hadden ze dat maar 2 uur eerder gedaan. Mijn chemo is gestopt omdat mijn leuko' s 0.7 waren en mijn trombo's 32 . Hangt niet over. Vandaar mijn infectie. Mijn M-proteïne was al aan het stijgen dus nu heeft hij vrij spel. Is geen fijne gedachte.

Goed iets vrolijks zit er ook wel in maar dan moet ik wel goed opknappen.
We hebben een reis geboekt. Een cruise naar de Cariben. 11 dagen. We vliegen naar Orlando dan op de boot, Aruba, Bonaire en Grand Turk. We hebben er echt zin in. Nu kan het nog. Aangezien mijn ziekte waarschijnlijk erg hard gaat, hebben we hier voor gekozen.

Verder ben ik inmiddels voor mijn uitvaart van alles aan het bedenken want ik zou Rona niet zijn dat ik daar ook nog mijn eigen hand in heb. Veel dingen heb ik al met Joop uit gezocht. Binnenkort samen met de kinderen alles door spreken. Raar idee.

Goed dit was weer mijn update.

Bron: Rona

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Soms maak je wat mee ...

  Ik heb in de loop van de afgelopen 15 jaar soms hele gekke dingen meegemaakt, op medisch gebied wel te verstaan. Mijn grote voordeel om getrouwd te zijn met een voormalig verpleegkundige is dat zij mij minsten drie keer van de dood gered heeft.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Drie maal ontslag ........

  Een paar weken geleden bij de vaatchirurg geweest, gisteren naar de cardioloog en vandaag de oogarts bezocht en alle drie waren zo tevreden dat ik voorgoed of voor langere tijd met ontslag mag.

 • Waldenström

  Een factor van belang?

  Om maar te beginnen waar ik de vorige keer geëindigd ben, de 4-daagse heb ik niet kunnen lopen. De liesblessure bleek een liesbreuk te zijn en na de operatie had ik onvoldoende tijd om te trainen. Ik schuif de 10e keer gewoon nog een jaartje op.