Sinds mijn nieuwe medicatie

Het is even tijd om weer iets op papier te zetten. Sinds ik de Mimpara slik voor mijn bijschildklier, voel ik mij helemaal niet lekker.

Mijn calcium in het bloed mag dan wel minder zijn, maar sindsdien heb ik veel last van krampen. Ik had dit nadat ik een maand bezig was met deze medicatie kenbaar gemaakt bij de endricronoloog. Maar hier reageerde hij niet echt op, ik mocht een magnesiumpreparaat slikken. Maar met mate. Nou dat heb ik gedaan, maar geen resultaat. De nachten vind ik momenteel helemaal niet fijn, ik wordt gepest door oervervelende krampen. En dan moet ik het bed uit. En dat gaat moeizaam, vanwege heftige pijnen. Ik denk dat het spierpijnen zijn van de krampen. De krampen zitten eigenlijk in mijn hele body. Zelfs in mijn rug.

Ik ben blij als ik in maart op controle mag. En ik hoop dat er duidelijkheid komt voor mij, want dat de bijschildklier er operatief uit moet staat vast.  Het is ook nog een vreemde gewaarwording dat ik geen APD-infuus meer hoef. Want deze heb ik toch maar liefst 5 jaar gekregen.Dan zit ik ook nog met die extreme vermoeidheid, ik wil niet zeuren. Maar ik moet mijn verhaal even kwijt. En papier is geduldig. Enfin ik heb gezegd wat ik zeggen wilde, en nou ja. In maart meld ik mij weer, dan kan ik misschien iets nieuws vertellen.

Bron: Yvonne

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.