Tijd voor een feestje

Gisteren voor mijn periodieke controle naar het Erasmus MC geweest en dat was een beetje een deceptie. In plaats van de afspraak afgelopen woensdag bij mijn behandelend arts, werd ik gisteren plotseling verwacht bij mijn professor. 
Ik maakte me al zorgen over deze verandering, maar het bleek een administratieve dwaling te zijn geweest. Eenmaal bij mijn professor aan zijn bureau bleek het IgA niet bekend te zijn en dat is voor mij nou net de belangrijkste waarde. Nadat de assistente contact had opgenomen met het lab werd duidelijk dat ze daar wel de waarde konden zien, maar op de poli niet. Eenmaal thuis zou ik kunnen inloggen op 'mijnerasmusmc' om daar de nodige informatie te vinden.
 
Na een hoop gedoe met DigiD en een extra SMS-code kwam ik niet meer te weten dan mijn naam en geboortedatum. Nou die weet ik al heel lang uit mijn hoofd. Dus vanochtend gebeld naar de poli en jawel hoor, het was boven water. Tijd voor een feestje want mijn IgA was ondanks vier maanden op halve dosering lenalidomide slechts 2.81. Overige waardes (Hb, Leuko's etc.) waren ook prima. Ik kreeg gisteren wel voor vier maanden lenalidomidetjes mee.
 
Overigens had ik nog een heel leuke ontmoeting in de gang van het EMC met Rona en haar man. Na zolang blog-contact bijzonder om elkaar eens life te ontmoeten.
 
Het is vandaag mooi weer dus we trekken er maar eens op uit.
 
Groeten, Cees
 
Bron: Cees

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.