Uitslag mri-scan

Een pak van mijn hart nu de uitslag van de mri bekend is.

Gelukkig is in deze niks geks naar voren gekomen, geen zenuw die in de knel zit. Niks wat met Kahler te maken kan hebben. Alleen slijtage, en jawel dit kan bij de leeftijd zei de neuroloog. :-)

En wat is een volgende stap in deze, de pijn die er dus ook wel al behoorlijk wat jaren zit. Opnieuw afspraak maken op de pijnpoli, waar ik inmiddels al iets meer als 10 jaar in behandeling ben. Tot eind 2015 was ik altijd bij dokter Rohof hij is echter met pensioen en zijn opvolger dokter Peek die er sinds begin 2016 is heeft zijn taak overgenomen.

Inmiddels heb ik ook weer een nieuwe afspraak gemaakt voor december bij dokter Jie, dan ben ik inmiddels iets meer als een maand bezig met mijn nieuwe medicatie Mimpara. Deze heb ik gekregen i.v.m. mijn te grote en te actieve bijschildklier.

Eigenlijk heb ik verder geen nieuws meer te melden, dus zal ik het voor nu hierbij laten. Wie mij volgt via mijn blog, wil ik dank zeggen. En zodra er meer nieuws is wat betreft mijn behandelplan of wat dan ook, ik meld mij hier weer. Tot dan zeg ik: tot de volgende ronde en lieve groet van mij.

Yvonne

Bron: Yvonne

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.