Uitslag vandaag en Kerst...

Vanochtend vroeg al naar het Erasmus MC voor mijn periodiek onderzoek. Het wachten duurde zoals gewoonlijk weer lang. Maar het was het waard. 

De bloedwaarden waren uitstekend. De nieuwe voorraad Lenalidomide beneden opgehaald bij de ziekenhuisapotheek, maar dat ging niet zonder discussie. De zorgverzekeraar wil in het vervolg niet meer dan voor één kuur (21 pillen) vergoeden. Dat zou betekenen dat ik elke 4 weken naar Rotterdam moet om mijn pillen op te halen met allerlei handtekeningen. Zijn ze nou helemaal... Enfin, daar is het laatste woord nog niet over gezegd.

Aansluitend zijn we de eerste verjaardag van onze jongste kleinzoon gaan vieren. Heel gezellig, al wist het mannetje natuurlijk helemaal niet wat hem overkwam. Het was een gezellige boel met taart, slingers, ballonnen en kadootjes. Vanavond huiswaarts gekeerd en zit ik nu moe, maar voldaan dit blog te typen. En dat op Kerstavond. Daarom wil ik iedereen een mooie en warme kerst toewensen met veel lieve mensen om jullie heen, in het bijzonder de mensen die het juist nu zo moeilijk hebben om welke reden dan ook.

Fijne kerstdagen en een warme groet, Cees

Bron: Cees

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.