Uitslagen 19 januari

Tada tadaterdeta, goed nieuws. Het M-Proteine, IgG Kappa is wederom gedaald en wel met 5 punten.

We hadden er niet op gerekend dat de uitslagen al bekend zouden zijn. Ja het gewone bloedbeeld zou wel bekend zijn maar het IgG duurt altijd veel langer. Maar nu was  het wel bekend. Het lab had zeker meerdere aanvragen liggen. Fijn. Alleen de lichte keten waren nog niet bekend.
Ongelooflijk blij zijn we. De chemo slaat dus heel goed aan. Ik verdraag de endoxan goed, op mijn haren na dan. Maar dat is niet belangrijk. Straks even met mijn kapster bellen voor een afspraak voor de vakantie. Moet ze maar even kijken op het nog verstandig is om het te knippen of dat ik het maar zo moet houden. Nu kan ik het net als veel kale mannen doen de dunne plaatsen bedekken met het haar wat nog wel vast zit. Elke ochtend verdwijnen er hele bossen in de prullenbak.

Nou ja als dit alles is dan vind ik dit helemaal niet erg. Dan maar weer mijn pruik uit de kast halen of een sjaaltje om mijn hoofd kan ook.
Ik heb het gevoel dat ik er stiekem toch nog wel enkele jaren bij ga krijgen. Daar ga ik natuurlijk voor. Ik wil nog niet weg. Zeker nu de anti-depressiva goed zijn werk doet. Ik voel me de laatste week heerlijk. Energiek en slaap niet altijd meer tussen de middag. Dit is voor Joop ook erg fijn, niet een vrouw hebben die in een dip zit. Vaak zat ik in het weekend in een dip en dat is dan dus echt niet leuk voor Joop die al zo hard en goed zijn best doet. Altijd in is voor dingen die ik voorstel.

Gister voor het eerst gekookt. Ovenschotel maar ik moest deze natuurlijk wel op het gas voorbereiden. Ik heb dit in mijn elektrische rolstoel gedaan en dit ging prima. Het voordeel hiervan is dat ik de stoel omhoog kan zetten zodat ik in de pannen kan kijken.

Vanmorgen lekker gedouched met hulp van de Zuidzorg. Lekker weer fris en fuitig. Wat kan een mens hier van opknappen.

Ben ook weer met een nieuw schilderij begonnen, dit keer in opdracht. Spannend hoor of het wel goed genoeg wordt. Ik denk het wel hoor. Ik heb nu de lijnen opgezet en het voelt goed. Erwin heeft ook een opdracht voor me maar dat wordt nog een hele onderneming. Een doek van 1 bij 1.4 meter. Dat wordt dus in de kamer schilderen en het doek op twee stoelen zetten. Ik denk dat ik er dan wel goed bij kan. Ik zou het wel heel graag doen want dan heeft hij nog een schilderij van mij. Ik heb er al één voor hem geschilderd. Die is eigenlijk ook wel heel leuk geworden.


Mijn verjaardag heb ik wel gevierd maar heel magertjes. Ik heb een beetje visite gehad. Maar de visite die ik had was wel heel erg leuk. Aan het einde van de maand doen we nog even gezellig met de kinderen iets. Ik kan het allemaal nog niet te druk hebben want ik ben nog wel heel erg voorzichtig.

Goed is was het weer voor deze keer.

Bron: Rona

Ook interessant

 • Waldenström

  Oliebollenloop

  Ja, inderdaad, jullie lezen het goed: Oliebollenloop. Dinsdag 21 december om 11.00 uur. Dan begint het, de oliebollenloop. Al jaren een traditie in Schoonhoven en nu doe ik ook mee.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Wait and See ...

  Na een nieuw bloedonderzoek blijkt dat de Kahler enigszins actief is maar te weinig reuring geeft om te gaan behandelen. We gaan dus volgende maand wederom een bloedonderzoek laten uitvoeren en beslissen per maand wat er gaat gebeuren.

 • Multipel myeloom

  Prettige feestdagen

  Lieve mensen,

  We willen al die mensen die ons gesteund hebben in de afgelopen jaren bedanken. Nog steeds worden vele geliefde enorm gemist, in het bijzonder onze lieve Dalisay. Maar in gedachten zijn ze altijd dichtbij.