Varen, varen over de baren...

Gisteren hebben we heerlijk gevaren of beter gezegd gezeild op de Oosterschelde. Dat was het gevolg van een heel leuke ontmoeting tijdens een familie-reünie twee weken geleden.

Daar raakten we aan de praat met een achterneef van Elien die ons voor dit tochtje uitnodigde. Het klikte meteen en ook met zijn vrouw zaten we snel op één lijn. We moesten ons melden aan de nieuwe haven in Zierikzee en daar lag hun prachtig zeewaardig zeilschip. Jullie willen niet weten hoe ik er in- en later weer uitgekomen ben, maar het is gelukt en het voelde weer als een overwinning op mezelf. Het weer was schitterend en een stevig briesje, met name op het midden van de Oosterschelde zorgde voor een heerlijk stukje zeilen. Ik vind het nog steeds bijzonder die oerkracht van de wind. Eenmaal terug in de haven mocht ik bij de havenmeester van boord en veroverden we een tafeltje bij restaurant Maritime. Daar hebben we met z'n vieren heerlijk gegeten, gedronken en gepraat. Het was een fantastische dag en wij voelden ons echt verwend.
 
Kijk, dat zijn weer van die momenten (en mensen) die ook weer bijdragen aan het geestelijk welzijn tussen de kuren door die er voor zorgen dat ik het kan volhouden. Dank, dank, dank.
 
Groeten, Cees
 
Bron: Cees 

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.