Voorlopig GEEN lenalidomide meer...

Sinds 4 december 2015 slik ik geen linalidomide en dat bevalt uitstekend. Vandaag had ik een bel-afspraak met mijn arts in het EMC om de zaak te evalueren. 
Ik heb haar meteen mijn voorstel voorgelegd n.l. voorlopig geen pillen meer tot onze afspraak in februari voor de reguliere controle en afhankelijk van die uitslagen een vervolgplan opstellen. Als die overigens geen aanleiding geven voor actie, dan wil ik nog een chemo-vrije periode. Ze ging er meteen mee akkoord omdat ook zij het heel belangrijk vond dat mijn kwaliteit van leven nu even zwaarder weegt.
 
Vervolgens had ik een afspraak met een optometrist want ik heb de laatste tijd problemen met mijn rechter oog. Waarschijnlijk een verlate reactie op de bestralingen die ik aan die kant van mijn gezicht heb gehad. Ondanks dat er inderdaad een afwijking werd geconstateerd van -1.5, hoef ik vooralsnog niet aan de bril. Mijn linker oog compenseert het wel. Het is even wennen want ik was altijd trots op mijn ogen. In militaire dienst schoot ik een groepje van 10 cm op 500 meter met zwaar caliber zonder vizier. Maar ja, de optometrist wees me er even fijntjes op dat mijn oog-toestand heel normaal is voor een man van 60. Daar doe ik het dan maar mee.
 
Groeten, Cees
 
Bron: Cees

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.