Waarde stabiel

Het is ongeveer 6 weken geleden sinds mijn laatste bericht. Mijn kuur verloopt met de 'normale' bijwerkingen: lichte neuropathie in mijn beide vingers. Met het starten van de 5e kuur heb ik last gekregen van zweten in de nacht. Daar zat ik net niet op te wachten, midden in de nacht wakker worden van een nat t-shirt, hoofdkussen en dekbedhoes is niet echt mijn hobby.

Het enige dat veranderd is dat ik gestart ben met een behandeling op de pijnpoli tegen mijn pijnklachten in mijn borstbeen. Tot nu toe zijn er 2 pijnstillende injecties gegeven en deze werken in mijn geval maximaal 2-3 dagen. De volgende spuit staat gepland voor over 3 weken.
Mijn M-proteïne is de afgelopen periode stil blijven staan op 16 gr./per liter. Dit komt wel meer voor tijdens een kuur. Mijn HB daalt heel lichtjes, het zit nu op het nivo van lichte bloedarmoede, maar het is geen reden om er iets aan te gaan doen.

De volgende controle wordt wel belangrijk om te kijken of de kuur nog zijn werk doet of niet.


Bron: Loek

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.