We blijven gewoon doorgaan

Al weer twee maanden voorbij dus weer tijd voor de controle in het Erasmus MC. Al vroeg richting Rotterdam in de regen. Niet te veel verkeer dus mooi op tijd. Zoals gewoonlijk eerst bloedprikken. Dan wachten op de uitslagen. Intussen gaan we altijd maar koffie drinken met iets lekkers erbij. 

Je moet je zelf af en toe verwennen. Drie kwartier later dan de tijd die op de afsprakenkaart staat bij de hematoloog maar het was weer het wachten waard. Alle uitslagen voor zover al bekend zijn weer goed. Dus toen hebben we het maar samen met onze hematoloog over onze vakantie gehad. Wat bleek, hij was ook in Picardie geweest net als wij! Volgende afspraak in september weer met hopelijk dezelfde goede uitslagen. Iedereen een goede en leuke vakantie.

Bron: Pim

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.